Traveltroef, koffers vol korting!

Privacy

Privacy Policy
Traveltroef hecht veel waarde aan uw vertrouwen in onze organisatie. Op deze pagina informeren wij je over de wijze waarop wij omgaan met je persoonlijke gegevens.

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)
Wanneer u gegevens aan Traveltroef verstrekt, vallen je gegevens onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet geeft regels ten aanzien van de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens.
Bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) hebben wij onze verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld en geregistreerd. U kunt deze inzien via www.cbpweb.nl.

Invullen van persoonsgegevens
Voor het maken van bijvoorbeeld een boeking of het aanmelden op de nieuwsbrief wordt u gevraagd naar persoonlijke informatie. De persoonlijke gegevens die je invult gebruiken wij uitsluitend om de service te verlenen, het betreffende reisproduct te leveren of u in de toekomst over reisproducten te informeren.

Tijdens het boekingsproces wordt u gevraagd om gegevens van thuisblijvers te verstrekken. Wij gaan er van uit dat u de thuisblijvers zelf informeert dat wij hun gegevens in ons bezit hebben en uitsluitend zullen gebruiken in geval van een calamiteit.

Verzameling van persoonsgegevens
Voor een compleet en actueel overzicht van de gegevens die Traveltroef verzamelt en verwerkt, verwijzen we u naar onze registratie bij het CBP. Via www.cbpweb.nl heeft u direct inzage.

Verwerking van persoonsgegevens
Om de service en het reisproduct zo goed mogelijk te leveren kan het noodzakelijk zijn uw persoonsgegevens beschikbaar te stellen aan onze leveranciers of derden, die de uiteindelijke producten en diensten leveren die u bij ons heeft geboekt. Wij zullen uw persoonsgegevens nooit zonder uw toestemming verstrekken aan personen of bedrijven voor commerciële exploitatie. Wanneer u naar het buitenland reist, kunnen wij verplicht worden (door overheidsinstanties op vertrek- en aankomstpunten) dat uw persoonsgegevens verstrekt en verwerkt worden in het kader van een grenscontrole, immigratie-, veiligheids-, antiterrorisme- en andere doeleinden die toepasselijk worden geacht. Ook als het verstrekken van gegevens niet verplicht is, kunnen wij besluiten om overheidsinstanties toch behulpzaam te zijn.

Inzage, correctie en verwijderen van persoonsgegevens
Wij zijn verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Indien uw inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens wil, kan u dit doen bij info@traveltroef.nl.

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kunt u deze richten aan: info@traveltroef.nl.

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacy policy. Kom daarom regelmatig terug op deze pagina voor het actuele privacy beleid.

Laatste wijziging: 6 april 2016.

Sensatori te boeken bij Traveltroef
Riu te boeken bij Traveltroef
Floow te boeken bij Traveltroef
Time-to-smile te boeken bij Traveltroef
Sunair te boeken bij Traveltroef
Sensimar te boeken bij Traveltroef
Scene te boeken bij Traveltroef
Suneo-club te boeken bij Traveltroef
Neckermann te boeken bij Traveltroef
Tui-magic-life te boeken bij Traveltroef
Casa-cook te boeken bij Traveltroef
Eurocamp te boeken bij Traveltroef
Family-life te boeken bij Traveltroef
Disneyland te boeken bij Traveltroef
Its te boeken bij Traveltroef
Sentido te boeken bij Traveltroef
Bentour te boeken bij Traveltroef
Idriva-tours te boeken bij Traveltroef
Tui te boeken bij Traveltroef
Tui-blue te boeken bij Traveltroef
Vrij-uit te boeken bij Traveltroef
Sunliner te boeken bij Traveltroef
Corendon te boeken bij Traveltroef
Tui-kidsclub te boeken bij Traveltroef
Lmx te boeken bij Traveltroef
Solfly te boeken bij Traveltroef
Sunprime te boeken bij Traveltroef
Alltours te boeken bij Traveltroef
De-jong-intra te boeken bij Traveltroef
Splashworld te boeken bij Traveltroef
Smartline te boeken bij Traveltroef
Sunconnect te boeken bij Traveltroef
Robinson te boeken bij Traveltroef

Advies nodig?

 

Arkelstraat 87
4201 KB Gorinchem
Nederland

Openingstijden

0183-666777


Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Kunnen wij u helpen?
Webchat

Telefonisch contact
0183-666777
Aantal wachtenden: 0

Mail ons uw vragen
info@traveltroef.nl

Openingstijden

 Bent u woonachtig in België?
Klik dan hier ►

Wij gebruiken cookies.   Melding sluiten X