Traveltroef, koffers vol korting!
contact
Zoover logo
Stem en win mooie prijzen!
Stem nu

Een all-inclusive vakantie naar Egypte

Egypte is hét land bij uitstek voor een all inclusive vakantie. In de Egyptische badplaatsen treft u luxe all inclusive resorts aan. De hotels beschikken vaak over 5 sterren en u kunt optimaal genieten van een zorgeloze vakantie. Wat wilt u nog meer? De gehele dag door lekker eten en drinken, volop zon en een prachtige onderwaterwereld. Het zal u aan niks ontbreken.

De keuken is vaak internationaal georiënteerd waardoor u altijd keuze heeft uit de heerlijkste gerechten. De Egyptische keuken bestaat eigenlijk niet. Het is een mix van voornamelijk Turkse, Griekse, Palestijnse en Syrische gerechten. Gerechten als shoarma, kebab en Kofta klinken u vast bekend in de oren.

Gaat u all inclusive op vakantie dan kunt u er in het algemeen van uitgaan dat het eten goed is klaargemaakt. Toch is het verstandig altijd op uw hoede te zijn en alleen goed gebakken vlees en vis te eten. Zorg ervoor dat groeten gewassen zijn en fruit gepeld wordt. Begeeft u zich buiten het resort, wees dan voorzichtig met eten wat u bij lokale straatverkopers koopt.

 

Advies nodig?

Arkelstraat 87
4201 KB Gorinchem
Nederland

Openingstijden

0183-666777

 


 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Kunnen wij u helpen?
×
Webchat

Telefonisch contact
0183-666777
Aantal wachtenden: 0

Mail ons uw vragen
info@traveltroef.nl

Openingstijden

 Bent u woonachtig in België?
Klik dan hier ►

Chat
Boeken zonder aanbetaling!

Boek nu bij Traveltroef uw TUI-vakantie en boek zonder aanbetaling! Lees meer ► 

Wij gebruiken cookies.   Melding sluiten X